In de Natuur

Wil je meer tot ontspanning komen, inzicht in je klachten, je eigen gedrag doorzien?

Ga dan mee naar buiten en laat je mee stromen met de natuur!

Tijdens een wandeling neem ik je mee om met behulp van de natuur, naar je klachten of patronen te kijken. Je vertraagd, we stellen het probleem of je klacht op en er ontstaat ruimte om daadwerkelijk te voelen.

Door middel van de opstelling ontstaat er een beeld van waar iets vandaan komt, hoe een probleem is ontstaan, wat er allemaal meespeelt. Dit werkt heel verhelderend en er ontstaat een nieuw referentiekader. Door er op deze manier naar te kijken krijg je ook een beter beeld van welke stappen je kunt zetten.

Ik werk o.a. met de Natuur, Systemisch Werk/ Familie opstellingen, Zhineng Qigong, de TAO en Energetisch. 

De opstaplocatie is in de omgeving van Rotterdam.

Gun jij jezelf ook deze ervaring? Heb je nog vragen of wil je een afspraak inplannen? Neem telefonisch (06-36103262) of per mail (corinne@vitavita.nl) contact op.

Duur van de sessie: 1,5 tot 2 uur.

Kleding: wandelschoenen en kleding (en paraplu) afhankelijk van de weersomstandigheden.

Kosten: 150 euro per sessie 

Aanbieding: Doorbraak arragement, 3 sessies voor 350 euro (binnen 3 maanden te boeken), boek in de afspraken kalender 3 losse sessies (vermeld bij het opmerkingen veld doorbraaksessie om in aanmerking te komen voor de korting)

Een sessie is te boeken door in de online agenda de optie "In de Natuur" te selecteren. 

Reserveer nu

VitaVita 2014 ©
Asyra ®

Asyra apparatuur

Met de ingebouwde software databank kunnen er energetische metingen van de orgaansystemen worden gedaan en behandelingen die de balans in hele lichaam weer kunnen herstellen.

Meer over Asyra