Meet,- en behandelapparatuur binnen de praktijk

Asyra Pro

Dit apparaat is het resultaat van decennia lang onderzoek, ontwikkeling en verbetering van alle voorgaande energetische meetapparatuur. Het bevat meer dan 300.000 frequenties waarmee inzicht verkregen wordt in de aard van de klacht(en). De gemeten frequenties worden vervolgens opgeladen in een persoonlijke remedie. Deze remedie werkt volgens het homeopathische principe waarbij “gelijke met gelijke” behandeld wordt. 

Het Asyra PRO systeem (PRO = Photon Resonance Optimization) is de nieuwste ontwikkeling van Joe Galloway (G-Tech), ontwerper-ontwikkelaar en therapeut. 

De grootste innovatie was het gebruik van de bio-fotonen resonantie, een (elektrodermale) technologie, die ook al in de voorlopers van de Asyra (MSAS, BEST etc.) werd gebruikt. De Asyra PRO (recentelijk alleen nog op de markt gebracht onder de naam Quest4) communiceren echter niet alleen fysiologisch door middel van de fotonenresonantie via de meridianen, de zogenaamde hightech communicatie-snelwegen van elk levend wezen, maar tevens via de histologische G-protein Transponder System, direct met het chromosoom in de celkern, de zogenaamde genetische blauwdruk van elke individueel persoon.

Deze technologie is wereldwijd nog steeds de nieuwste innovatie voor de Biofysische geneeskunde en Bio-informatietherapie. Welkom in de 21ste eeuw van de gezondheidszorg.

Net als bijvoorbeeld bij ultrasound waves en MRI's die gebruik maken van elektromagnetische velden, maakt ook de Asyra PRO dus gebruik van het energetisch lichaamsveld voor een accurate diagnose en wordt er al tegelijk met een behandeling begonnen. 

Na een meting met Asyra kan pas weer na 5 dagen een nieuwe Bio Energetische meting (waaronder MRI) plaats vinden.

 

Energy Control/ Ademtherapie/ Sportrusten

De EnergyControl Methode meet het o.a. het adempatroon en de hartslagvariabiliteit. Hiermee kan o.a. worden gekeken naar het vermogen om tot rust te komen. De methode en de apparatuur zijn gevalideerd door o.a. AMC Het Coronel Instituut van de Universiteit van Amsterdam.

 

Wibronic, stralingsbelasting en spininversie

We worden dagelijks blootgesteld aan straling. De blootstelling aan straling scheelt per persoon en de één is gevoeliger dan ander. Wanneer straling ziekmakend wordt en spininversie veroorzaakt is verdere behandeling en bescherming met de spininverter noodzakelijk. Lees meer over Wibronic, stralingsbelasting en spininversie.

 

Scenar

De Scenar kan effectief worden ingezet bij behandeling van pijn en (sport)letsel. De werking van het Scenar apparaat is op basis van impulsen die op zenuwsignalen lijken. Het Scenar apparaat reageert wanneer het op de huid wordt geplaatst. Het meet de weerstand van de huid en produceert de impulsen. Via het zenuwstelsel worden de impulsen verwerkt. Tijdens dit proces verandert de weerstand van de huid, waardoor het apparaat steeds weer nieuwe impulsen produceert. Hierbij is elke nieuwe impuls anders dan de vorige, waardoor er geen gewenning ontstaat. De regulering gaat door tot de weerstand van de huid niet meer veranderd. Dan is de blokkade in het lichaam overwonnen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het principe van Biofeedback.

Lees meer over Scenar

VitaVita 2014 ©
Asyra ®

Asyra apparatuur

Met de ingebouwde software databank kunnen er energetische metingen van de orgaansystemen worden gedaan en behandelingen die de balans in hele lichaam weer kunnen herstellen.

Meer over Asyra