Corona maatregelen

In de praktijk is 1,5m afstand houden tot elkaar mogelijk bij beperking van aantal mensen.

Regels in de praktijk m.b.t. het voorkomen van verspreiding van het coronavirus;

 • 1,5m afstand tot elkaar houden.
 • Toegang alleen voor de cliënt, en begeleiding bij een minderjarige.
 • Handen wassen voor vertrek.
 • Afspraak uitstellen of omzetten naar een online afspraak bij corona- en griepachtige klachten, afmelden kan tot 1 uur van te voren (ook wanneer gezinsleden klachten hebben).
 • Wanneer je de afgelopen 14 dagen besmet bent geweest met COVID-19 en/of in aanraking bent geweest met iemand die mogelijk is besmet, dan dient er een andere afspraak te worden gemaakt.
 • De wachtruimte wordt momenteel niet gebruikt. Maximaal 5 minuten van te voren aanwezig zijn voor een afspraak (en anders buiten wachten).
 • Zelf was ik ook mijn handen, en zorg ik voor een schone ruimte en ontsmet ik alle contact oppervlakken voor en na ieder consult. Tevens zorg ik voor voldoende ventilatie voor en na de afspraken en/of maak ik gebruik van o.a. een HEPA en ionen filter om de ruimte continue te zuiveren.
 • Indien ik zelf klachten heb meld ik de afspraak af.
 • Gezien bovenstaande maatregelen is het dragen van een mondkapje in de praktijk niet verplicht. 
 • Draagt u bij binnenkomst een mondkapje, dan ga ik ervan uit dat een mondkapje op prijs wordt gesteld en draag ik deze zelf ook. 
 • Het toilet is te gebruiken en wordt na gebruik gereinigd en ontsmet.

Liever een online consult / op afstand meten?

De techniek schrijdt ook verder en de huidige omstandigheden maken het mogelijk die in te zetten om toch mensen te kunnen helpen.

Als je in de praktijk komt wordt je middels Asyra apparatuur doorgemeten.

Bij het op afstand meten stuur je van te voren een monster op van haar, nagel, speeksel en urine. Hierbij voeg je een omschrijving van je klachten en de vragen die je daarover hebt.

De monsters worden op de koper staven gelegd (welke je normaal gesproken vasthoudt) en op die manier is het heel goed mogelijk een meting middels Asyra apparatuur te doen. De feedback en opvolging hiervan krijg je in een online skype gesprek of telefonisch. Na afloop ontvang je de samenvatting hiervan in een beveiligde e-mail. Ook ontvang je na het consult homeopathische ondersteuning die via de post wordt toegezonden.

Tot nu toe heb ik zo’n 50 klanten op deze manier ondersteund en daar positieve feedback op gekregen.

Lees hier het volledige protocol voor meten op afstand

U ontvangt, in tijden van Corona, ook een declaratieformulier voor het meten op afstand of een telefonisch consult.

VitaVita 2014 ©
Asyra ®

Asyra apparatuur

Met de ingebouwde software databank kunnen er energetische metingen van de orgaansystemen worden gedaan en behandelingen die de balans in hele lichaam weer kunnen herstellen.

Meer over Asyra