Sportvasten en Vegan Switch

Slank, vitaal en herboren met Fittergy Sportvasten

 

Sportvasten en de Vegan Switch suppletie, vallen niet onder Natuurgeneeskundig consult en komen dus niet voor eventuele vergoeding vanuit de zorgverzekering in aanmerking.

Sportvasten is geen dieet, maar een 10 daagse kuur om het lichaam te switchen van suiker naar vetverbranding. Tijdens de kuur sport u dagelijks 30 minuten om de vetten te mobiliseren.

De kuur bestaat uit 3 afbouwdagen, waarin de voeding wordt afgebouwd, 1 tot 3 sapvastendagen en 4 (tot 10) opbouwdagen. De supplementen voorkomen het honger gevoel, helpen het lichaam bij de omzetting naar vetverbranding en houden de weerstand op peil.

Tijdens de kuur verliest met 2-6 kg kg (voornamelijk buikvet) en dit zet zich na de kuur, met de juiste principes, voeding en beweging, nog voort totdat u uw juiste gewicht heeft bereikt.

Na de kuur is het lichaam ingeschakeld op een vetverbranding i.p.v. suikerverbranding. Hierdoor neemt het honger gevoel af en verdwijnt de trek in zoet. Door het volgen van de kuur neemt de lichaamsconditie en vitaliteit toe en vermindert de kans op welvaartsziekten zoals hart en vaatziekten en diabetes.

Na de kuur past men de voeding aan, volgt men regelmatig en mini-kuurtje en blijft men zo'n 2 of meer keer per week sporten om de principes vast te houden. Hierdoor blijft men op gewicht of valt men zelfs nog verder af.

Sportvasten is niet voor iedereen geschikt. Doe de sportvasten geschiktheidstest

Bent u niet geschikt om te sportvasten (of de Vegan Switch), dan is de meting met de Bioscan SWA aangevuld met de Asyra behandeling en een voedingsaanpak een goed begin.

Reacties van sportvastendeelnemers

Naar de sportvasten website

Hoe werkt sportvasten you tube film

 

Fittergy Vegan Switch

Met dit 10-daagse detox dieet (voedingsplan) switch je de snelheid waarmee je lichaam ontgift naar een hogere stand. Vegan Switch is geen gewone detox kuur, maar ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Zo toont onderzoek aan dat je beter ongift als je de darm en lever een boost geeft met veel plantaardige voeding en een aantal veganistische dagen. Hierdoor kun je zelfs als je veel eet, gewicht verliezen.

Om de gifstoffen die vrijkomen goed te verwerken en af te voeren, is beweging, zweten en het innemen van ondersteunende supplementen belangrijk. Je kunt de kuur los volgen om een paar kilo af te vallen, voor meer energie, een mooiere huid en een betere darmwerking.

Deze kuur laat zich ook uitstekend combineren met de Fittergy Sportvasten (mini)kuur. Je kunt de Vegan Switch voor de Sportvstenkuur inplannen, zodat je makkelijker door de Sportvastenkuur gaat met meer resultaat, of na de Sportvastenkuur om je resultaten van de Sportvastenkuur nog beter te behouden.

Maak een vrijblijvende afspraak voor gratis en vrijblijvende uitleg en informatie! t: 06-36103262

Een totale sportvastenkuur inclusief protocol en boek met uitleg in de praktijk, begeleiding tijdens de 10 daagse kuur (via mail, telefoon of sms/app), voedingsadviezen en richtlijnen Keep the Switch na de kuur in de praktijk kost €249,-  

Heb je al eerder een sportvastenkuur gevolgd? Repeat the Switch € 209,- 

De Vegan Switch kost € 149,- inclusief begeleiding en (digitaal) receptenboek.

Sportvasten en de Vegan Switch suppletie, vallen niet onder Natuurgeneeskundig consult en komen dus niet voor eventuele vergoeding vanuit de zorgverzekering in aanmerking.

VitaVita 2014 ©
Asyra ®

Asyra apparatuur

Met de ingebouwde software databank kunnen er energetische metingen van de orgaansystemen worden gedaan en behandelingen die de balans in hele lichaam weer kunnen herstellen.

Meer over Asyra